Hoppa till innehållet

Middag & afterwork

Är ni en arbetsgrupp som vill jobba lite på kvällen? Eller är ni kanske sugna på en afterwork? Det är inga problem för oss, vi erbjuder alla tänkbara möjligheter. Restaurangen har fullständiga rättigheter och servar konferens- och hotellgästerna med mat.

Bokning och kontakt: 070 399 91 46
kallkallan@bodenbusinesspark.se

 

Våra middagsmenyer

 

Kallkällans kalv
* Pannstekt pilgrimsmussla
** Kalventrecote serveras med sötpotatisgratäng, balsamicoreduktion samt grillad paprika
*** Havtornspannacotta serveras med blåbärscouli och maräng

Kallkällans flundra
* Örtgravad älginnanlår serveras med rotselleripuré, blåbärschutney samt hyvlad västerbottenost
** Smörstekt hälleflundra serveras med rostad mandelpotatis, palsternackspuré samt citrussalsa
*** Trippel choklad terrin serveras med marinerade bär samt rostade jordnötter

Kallkällans lamm
* Grönkålspaj med getost serveras med honung och rostade valnötter
** Lammytterfilé med rödbetskaka smaksatt med chevré, rostad palsternacka samt timjansås
*** Hjortrontarte serveras med rårörda hjortron samt vanlijcréme

 

Tvårätters: 550:-  

Trerätters: 663:-

 

Bokningsvillkor

Minimum 10 personer vid middagsbokning.
För bästa service och kvalitet önskar vi att större grupper väljer samma meny. Gäller dock inte allergiker och specialkost. Uppge alltid allergier och/eller önskad specialkost vid beställning.
Avbokning senast två dagar innan avsatt datum, annars utgår full debitering.