Hoppa till innehållet

Middag & afterwork

Är ni en arbetsgrupp som vill jobba lite på kvällen? Eller är ni kanske sugna på en afterwork? Det är inga problem för oss, vi erbjuder alla tänkbara möjligheter. Restaurangen har fullständiga rättigheter och servar konferens- och hotellgästerna med mat.

Bokning och kontakt: 070 399 91 46
kallkallan@bodenbusinesspark.se

 

Våra middagsmenyer

 

Kallkällans klassiker – 555:-/PP

Förätt: Älgcarpaccio serveras med pinjenötter, kapris, skabramost, ruccola & lingon

Varmrätt: Rotsaksbakad röding serveras med rotsaker, västerbottensost, potatispuré samt vitvinsås

Dessert: Hjortronglass serveras med jordnötter & hallon

 

 Mixad grillplanka 495:-/PP

Förätt: Svampsoppa på tre olika sorters svamp, smaksatt med tryffel      

Varmrätt: Mixgrill för 2pers. Rapsgris, flankstek & majskyckling serveras med semitorkad tomat portvinssås & parmesansmör

Dessert: Chokladfondant med husets vaniljglass       

 

Kallkällans fågel – 520:-/PP

Förrätt: Laxtartar med senap, grädde & pepparrot

Varmrätt: Stekt ankbröst serveras med apelsinsås, butternuttpumpa & potatisgratäng

Dessert: Crème brûlée med färska bär  

 

Bokningsvillkor

Minimum 10 personer vid middagsbokning.
För bästa service och kvalitet önskar vi att större grupper väljer samma meny. Gäller dock inte allergiker och specialkost. Uppge alltid allergier och/eller önskad specialkost vid beställning.
Avbokning senast två dagar innan avsatt datum, annars utgår full debitering.