Hoppa till innehållet

Middag & afterwork

Är ni en arbetsgrupp som vill jobba lite på kvällen? Eller är ni kanske sugna på en afterwork? Det är inga problem för oss, vi erbjuder alla tänkbara möjligheter. Restaurangen har fullständiga rättigheter och servar konferens- och hotellgästerna med mat.

Bokning och kontakt: 070 399 91 46
kallkallan@bodenbusinesspark.se

 

Våra middagsmenyer

 

Kallkällans kyckling

Blomkålsvassle, kålrabbi, pilgrimsmussla, lättrökt oxbringa
Kycklinglår i rödvin och Tjers, bräserad rödkål med svensk vänlig falsk "foie gras", mandelpotatis, äpple
Vinteräpple, kanelparfait, rosépepparsirap samt jäst pannkaka

 

Kallkällans fisk

Ren "Sjaunja", pepparrot, hjortrongelé, kantarell, potatis
Mjukt bakad fisk i olivolja, rökt paprikapuré, smörad buljong, Västerbottensostpotatis
Hjortronparfait, syltad blomkål, choklad och maräng

 

Kallkällans älg

Sotad rimmad röding, aubergine, löjrom, ostron, goma
Varsamt värmd kallskuret älginnanlår, blomkålspuré, halstrad pilgrimsmussla, rödvinssky samt smörstekt spenat
Kryddig Sauternes soppa på norra skogens bär. Liten Madeleinekaka och sötad syrad grädde

 

Tvårätters: 493:-  

Trerätters: 589:-

 

Bokningsvillkor

Minimum 10 personer vid middagsbokning.
För bästa service och kvalitet önskar vi att större grupper väljer samma meny. Gäller dock inte allergiker och specialkost. Uppge alltid allergier och/eller önskad specialkost vid beställning.
Avbokning senast två dagar innan avsatt datum, annars utgår full debitering.