Hoppa till innehållet

Middag & afterwork

Är ni en arbetsgrupp som vill jobba lite på kvällen? Eller är ni kanske sugna på en afterwork? Det är inga problem för oss, vi erbjuder alla tänkbara möjligheter. Restaurangen har fullständiga rättigheter och servar konferens- och hotellgästerna med mat.

Bokning och kontakt: 070 399 91 46
kallkallan@bodenbusinesspark.se

 

Våra middagsmenyer

 

Kallkällans kalv

Pannstekt pilgrimsmussla med rostad persiljerot samt chili- och ingefäraaioli.
Kalventrecoté med sötpotatisgratäng, balsamicoreduktion samt grillad paprika.
Havtornspannacotta med blåbärscouli och maräng.

 

Kallkällans flundra

Örtgravat älginnanlår med rotselleripuré, blåbärschutney och hyvlad Västerbottensost.
Smörstekt hälleflundra med rostad mandelpotatis, palsternackpuré och citrussalsa.
Trippel chokladterrin med marinerade bär och rostade jordnötter.

 

Kallkällans lamm

Grönkålspaj med getost serveras med honung och rostade valnötter.
Lammytterfilé med rödbetskaka smaksatt med Chevréost, rostad palsternacka och timjansås.
Hjortrontarte serveras med rårörda hjortron och vaniljcrème

 

Tvårätters: 493:-  

Trerätters: 589:-

 

Bokningsvillkor

Minimum 10 personer vid middagsbokning.
För bästa service och kvalitet önskar vi att större grupper väljer samma meny. Gäller dock inte allergiker och specialkost. Uppge alltid allergier och/eller önskad specialkost vid beställning.
Avbokning senast två dagar innan avsatt datum, annars utgår full debitering.