Hoppa till innehållet

Lunch

week 39

Monday

Pasta med citrussås och kallrökt lax

Nykokt soppa varje dag
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne
Veckans sallad: Kallrökt lax

Tuesday

Dubbelpanerad rödspätta serveras med potatispuré och dansk remouladsås

Nykokt soppa varje dag
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne
Veckans sallad: Kallrökt lax

Wednesday

Albondigas i tomatsås serveras med pasta penne och parmesan

Nykokt soppa varje dag
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne
Veckans sallad: Kallrökt lax

Thursday

Rödvinsragu med champinjoner och strimlad biff serveras med ris och örtcréme

Nykokt soppa varje dag
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne
Veckans sallad: Kallrökt lax

Friday

Kallkällans kalvburgare serveras med coleslaw, BBQ-sås och sötpotatis pommes frites

Nykokt soppa varje dag
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne
Veckans sallad: Kallrökt lax

week 40

Monday

Salmon and seafood pasta served with herb salad and aioli

Vegetarian: Indian Dhal served with tortilla and sour créme
Week´s salad: Tuna salad
Freshly cooked soup every day

Tuesday

Homemade Pyttipanna served with pickled beets and fried eggs

Vegetarian: Indian Dhal served with tortilla and sour créme
Week´s salad: Tuna salad
Freshly cooked soup every day

Wednesday

Chili served with rice, sour créme and tortilla 

Vegetarian: Indian Dhal served with tortilla and sour créme
Week´s salad: Tuna salad
Freshly cooked soup every day

Thursday

Greenpepper steak served with boild potatoes, fried onion, cream sauce and pickled cucumber 

Vegetarian: Indian Dhal served with tortilla and sour créme
Week´s salad: Tuna salad
Freshly cooked soup every day

Friday

Night baked beef served with pepperroasted potatoes and thyme sauce

Vegetarian: Indian Dhal served with tortilla and sour créme
Week´s salad: Tuna salad
Freshly cooked soup every day